#SOCMASTERHEART

MASTERHEART és una comunitat de dones emprenedores autènticament úniques del Camp de Tarragona.

Un lloc per connectar, aprendre i créixer. Un punt de trobada d’emprenedores del territori on es nodreixin les nostres inquietuds tant personals com professionals.
Un espai segur on broten les sinergies, les idees i la sororitat. Compartim la passió pels nostres projectes i allotgem en ells el desig de generar un impacte real, conscient i sostenible al territori.

Un projecte per trencar estigmes, per obrir portes i crear llaços.

Sumant talents,
creixent juntes

LA NOSTRA MISSIÓ:

Oferir empoderament, formació i acompanyament a totes les dones emprenedores que volem viure del nostre talent i juntes dibuixar la vida que volem.

T’IMAGINES

T’imagines no tornar a sentir-te sola?

T’imagines tenir una comunitat amb qui pots compartir les teves idees i rebre feedback de professionals com tu?

T’imagines una comunitat que et dona la mà per afrontar la muntanya russa d’emprendre?

T’imagines una comunitat que t’aporti noves idees quan més ho necessites?

T’imagines un grup de dones que vibren com tu, que t’entenen i que et sostenen?

ÉS PER A TU QUE…

Tens un projecte (o està en procés de creació)

Tens esperit emprenedor, molt més que un camí professional.

Entens l’emprenedoria com una responsabilitat vital, i ho fas de manera compromesa amb tu i amb la teva comunitat.

Vius el camí com una oportunitat per crèixer a nivell personal i professional.

Entens el teu projecte com una manera de regalar els teus talents al món.

Creus en el poder de la comunitat. Saps que si compartim multipliquem, ens enriquim i creixem juntes.

Masterheart_Espai_Factoria

COM SÓN LES NOSTRES TROBADES?

COM SÓN LES NOSTRES TROBADES?

VIVENCIALS I TRANSFORMADORES

LÚDIQUES

CREATIVES

CONNECTORES

ELS PALS DE PALLER DE LES NOSTRES SESSIONS

CREIXEMENT PERSONAL

No hi ha creixement professional si no partim d’un creixement personal. Mindset, alimentació, talents, abundància, lideratge, persuasió, gestió del temps… aquest són alguns dels exemples sobre els que treballarem.

Serien les anomenades soft skills, que es poden definir com les aptituds socials, emocionals, resolutives i de comportament que permeten desenvolupar-nos millor i obtenir millors resultats en qualsevol situació del nostre dia a dia.

CREIXEMENT PROFESSIONAL

Tenir una proposta de valor alineada a la teva essència, definir un catàleg de productes o serveis que t’assegurin la llibertat financera invertint les hores que tu desitges, saber comunicar més i millor per arribar al teu client, crear el teu pla de màrqueting… aquestes són algunes de les skills que treballarem per assegurar que el teu projecte creix a mesura que tu vas trencant barreres mentals i adquireixes noves habilitats.

PENSAMENT LATERIAL I INNOVACIÓ

La creativitat i la innovació són dues característiques dels emprenedors d’èxit i cal que els hi deixem espai al nostre programa. Despertar el nostre pensament creatiu i incorporar estratègies innovadores als nostres projectes per diferenciar-los i elevar-los.

QUÈ INCLOU EL PROGRAMA MASTERHEART?

El programa va del mes d’octubre al mes de juny de 2023.
Formar part de la comunitat de dones més gran del nostre territori.

Tindràs accés a una comunitat online amb qui podràs compartir els teus dubtes i contrastar les teves idees. Una oportunitat única d’una comunitat multidisciplinar i que ressona com tu.

Una oportunitat per realitzar els teus market test abans de llançar-los al mercat. Un grup de dones del teu territori amb qui construir sinèrgies i noves oportunitats. Una comunitat on es respira la sorotitat.

1. Compartint connexions i talents. Generem vincles i sembrarem llavors per crear sinèrgies que evolucionaran durant el programa. Dos ments pensen millor que una, doncs imagina ́t deu ments compartint talents. Definirem el marc perquè succeixi la màgia i compartirem objectius que seran el nostre far. Encendrem la energia del grup.

Octubre 22. Dinamitzat per Núria Rios

2. Eneagrama per a emprenedores. Una eina d’autoconeixement super poderosa. Un anàlisi de personalitat que es transforma en un manual d’instruccions de la condició humana que ens permet comprendre(‘ns) les motivacions i entendre què hi ha darrera de la nostres conductes i d’aquesta manera enfocar-nos a tenir la vida que desitgem.

Novembre 22. Dinamitzat per Teresa Numen i Anna Guardiola

3. F*cking money, woman. Obre’t a l’abundància i posa ordre als teus números. Sents parlat d’abundància i se’t comencen a disparar creences limitants i veus interiors que et bloquegen obrir-te a la prosperitat? Cada vegada que has de mirar de cara els números del teu projecte sents quelcom que et fa marxar corrents? Doncs en aquesta sessió aprendre’m els conceptes bàsics per obrir les portes a l’abundància en el sentit més ampli de la paraula i aprendrem a estimar els números del nostre projecte tot entenent els conceptes claus i posant ordre a la nostre economia.

Desembre 23. Dinamitzat per Núria Rios i Carles Sanromà

4. Tens un pla i el moment és ara… Per tal que el nostre projecte sigui sostenible en el temps cal que sigui sostenible econòmicament parlant. T’ho mereixes! .Juntes perdrem la por a crear un pla de marketing i comunicació. Definirem objectius econòmics i crearem el teu pla de ruta pel 2023. Estratègies, accions i calendari que et guiarà perquè el 2023 sigui un any amb abundància en el sentit més ampli de la paraula.

Gener 23. Dinamitzat per Núria Rios

5. Eleva el teu projecte amb eines de creativitat i manifestació. Si hi ha un indispensable que no pot faltar a la nostra motxilla aquesta és la creativitat. Trobar altres maneres de generar ingresos, buscar solucions al teu dia a dia… la creativitat s’entrena i juntes despertament el teu pensament més disruptiu. Coneixerem les regles d’or per activar la teva creativitat i ho creuarem amb el poder de la manifestació, passar de lo intangible a lo tangible, del pensament al material. Perquè no t’enganyin, viure la vida que desitges és possible.

Desembre 23. Dinamitzat per Teresa Numen i Núria Rios

6. Una proposta de valor infalible. Dóna forma al teu talent, diversifica el teu catàleg de productes i serveis i comunica’ls al món. Tens molt a dir i si ho fas amb coherència i autenticitat la teva llum es dispara exponencialment. Cear una proposta de valor implica concreció i profunditat i cal acompanyar-la de persuasió i estratègia. T’ensenyarem com crear un catàleg de productes/serveis que connecti amb el teu client i com crear un calendari de comunicació per fer-te la vida més fàcil.

Març 23 Dinamitzat per Alba Corbella i Núria Rios

7. Desbloqueja les teves pors, aprèn a posar límits i porta el teu projecte a un altre nivell. Quan emprens tens molt clar que hauràs de dedicar hores i temps a la comunicació, al màrketing, a les vendes… fantàstic! Però que passa amb els recursos interns? Que passa amb aquesta veu interna que et parla i et diu que no ets suficient? Una cosa sense l’altra no funciona. Sense el mindset adequat i l’actitud òptima emprendre pots acabar sent una veritable cursa d’obstacles.

T’acompanyarem a desbloquejar pors, bloquejos i inseguretats per reprogramar-te i ser tu la que pilota la teva vida cap el teu èxit. Farem que les teves veus internes et sumin perquè com tu et parles defineix els teus resultats empresarials.

Abril 23. Dinamitzat per Teresa Numen i Núria Rios

8. El poder de la comunitat. Tanquem el cercle. Saps que ets la mitjana de les cinc persones amb que et rodeges? Farem una dinàmica per tancar i agrair tot allò que hem generat durant el curs, revisant els nostres objectius i felicitant-nos per tot allò que hem vist florir juntes. Un cercle especial per mantenir les nostres energies unides i seguir cocreant juntes. Una sessió màgica.

Maig 23. Dinamitzat per Núria Rios

MÍNIM 2 MASTERHEART EXPERIENCE amb TOTA LA COMUNITAT, lúdiques i vivencials on a través de l’experiència connectem amb la comunitat. Tasts de vins, caminades, teambuildings… experiències que calen ben fort i estrenyen vincles.

El primer RETIR DE DONES EMPRENEDORES del Camp de Tarragona, una novetat molt il·lusionant d’aquest any. Un cap de setmana on conviurem i treballarem amb els nostres projectes. Ens aïllarem per crear un oasis creatiu en un espai enmig de la natura i poder planificar el nostre any 2023, posar la intenció als nostres somnis i manifestar la vida que volem. El retir és opcional i la inversió no està inclosa en el preu del programa amb un preu especial i prioritat Masterheart.

MASTERHEART FEST un dia ple de màgia. Un dia especial que no es pot explicar, que s’ha de viure. Emocions a flor de pell, riures, llàgrimes, projectes co-creats, abraçades, experiències compartides, sinèrgies i molta sororitat.

Millora la productivitat i gestiona millor el teu temps, amb Ángela Pedregosa.

Un taller per viure amb harmonia sense renunciar al teu èxit, sense tenir la sensació que el temps se’ns escapa i la frustració que ens genera quan no som productives

Workshop Agur impostora, amb Jordina Arnau.

Un taller que ens farà mirar de cara la nostra veu interna per conservar amb el maleït Síndrome de la Impostora que sovint ens paralitza a fer passos cap endavant.

Email marketing per connectar amb el teu client i incrementar les teves vendes, amb Anna Sangrà.

L’Anna ens compartirà eines per dominar aquesta eina, afinar amb la nostra base de dades, automatitzar la nostra estratègia de newsletters i promocions.

Masterheart SoulFul Circles, amb Laura Piponzzi.

T’agradaria millorar el teu nivell d’anglès, voldries poder mirar ponències inspiradores o escoltar podcast en anglès? tenir una conversa amb un client internacional? La Laura ens proposa un mètode únic i propi per millorar el nostre speaking amb un sistema de Neurolanguage Coaching method.

Canvia habits alimentaris i vitals i multiplica la teva energia emprenedora, amb Mar Sorlí

Totes sabem que som el que mengem i que l’alimentació interfereix directament en la nostra energia. Incorporar petits hàbits en el nostre dia pot generar grans canvis. Fer-ho en comunitat t’ajudarà a incorporar la disciplina que sovint ens manca. La Mar ens guiarà en aquest camí.

MASTERHEART MEETS amb dones inspiradores, trobades que nodreixen des de l’experiència personal i professional d’altres emprenedores que són referents. Un espai on tindrem l’oportunitat de compartir amb elles i preguntar allò que ens genera curiositat, com si estiguéssim compartint una sobretaula amb amigues.

MASTERHEART ONTOUR, una visita d’emprenedores a les teves instal·lacions per tal de que coneguin el teu projecte, t’aportin idees in situ. És perfecte per a projectes físics en els que l’entorn és clau pel projecte.

MASTERHEART WORKSHOPS, posem a la teva disposició la Sala Atelier de manera totalment gratuïta per tal de que puguis realitzar una formació, un workshop, un taller… allò que sempre t’agradaria testar però que no t’atreveixes a fer. T’acompanyem a sortir de la teva zona de confort i ho farem de la mà.

MASTERHEART TALKS, directes a Instagram per ajudar-te a fer altaveu i arribar a més persones. Entrevistes en que t’acompanyarem per explicar al món els teus talents.

Ser part de la GUIA DEL TALENT EMPRENEDOR del Camp Tarragona, amb més de 800 visualitzacions.

10% de descompte en totes les formacions de la Sala Atelier a Espai Factoria.

10% de descompte en consultories de màrqueting amb Núria Rios i disponibilitat de 5h de treball en espai de coworking Espai Factoria.

GUIA DEL TALENT EMPRENEDOR

GUIA DEL TALENT EMPRENEDOR

INSCRIPCIONS TANCADES

T’HO EXPLIQUEN ELLES MATEIXES

Reprodueix vídeo