3r AKELARRE MASTERHEART

UN RETIR PER A DONES AMB ENERGIA EMPRENEDORA
Atreveix-te a viure la vida que desitges

En aquest racó d’energia femenina, t’animem a submergir-te en un espai sagrat on la valentia és la protagonista. Aquest any, el nostre tema és clar i audaç: SER ATREVIDES per viure la vida que desitgem.

És el moment de lliurar el teu talent, connectar amb tu mateixa i amb altres emprenedores.

Per què unir-te al nostre Akelarre?
Socmasterheart-Akelarre

Empoderament Femení: És un espai per lliurar el teu talent sense restriccions.

Connexió Profunda: No només es tracta de planificar l’any, sinó de connectar profundament amb tu mateixa i amb altres emprenedores. La connexió autèntica és clau per al creixement personal i professional.

Inspiració: Inspiració compartida, reptes superats i consells valuosos. Juntes, explorarem noves perspectives i enfocaments per impulsar els teus projectes.

Entorn Màgic de Prades: Immersió total en la natura exuberant de les muntanyes de Prades, un entorn que en si mateix inspira i reforça la connexió amb la teva essència creativa.

Creixement Personal: Descobreix eines pràctiques i sessions reflexives dissenyades per fomentar el teu creixement personal. Desbloqueja el teu potencial intern i obre’t a noves possibilitats amb el suport de la comunitat.

Creixement Professional: Aprèn estratègies efectives per fer créixer el teu negoci i connecta amb altres emprenedores que transiten el teu camí.

Sigues ATREVIDA i UNEIX-TE a nosaltres en aquest viatge únic!

Reserva el teu lloc ara i prepara’t per viure un akelarre ple de valentia, connexió, creativitat, creixement personal i professional. És el moment de ser audaç i donar forma a la vida que realment desitges.

Del 7 al 9 de juny del 2024
a Mas Cap de Ferro, un bocí de territori envoltat de vinyes a Nulles.