2ª MASTERHEART EXPERIENCE

17/03 | L’Avellana

11 h – 18 h | Riudecols

Atreveix-te a ser Èpica

Us presentem de la  Masterheart Experience d’aquesta cinquena edició: Un dia dedicat a MOSTRAR i DIFERENCIAR-TE la través de l’emoció

A la  Masterheart Experience, ens centrem en el “Mostrar”. Explorarem temes com la unicitat, la comunicació, la identitat i la diferenciació. És una oportunitat per definir amb claredat el vostre camí emprenedor i aprendre com destacar en un món que crida per la vostra autenticitat.

Si ets una dona amb energia emprenedora, aquesta és la teva oportunitat per descobrir, connectar i brillar amb la nostra comunitat Masterheart.

QUI ENS ACOMPANYARÀ EN AQUESTA JORNADA?

GEMMA FILLOL

BRAND STRATEGIST | LEADER CATALYST | EXPERIENCE EVANGELIST | COMMUNITY BUILDER

Gemma Fillol té un mantra: si no emociones, no existeixes.

És autora, speaker, mentora i catalitzadora de connexions.

Amb una trajectòria de 18 anys en el món de la comunicació estratègica afirma que l’EMOCIÓ és la pedra angular per a connectar en l’era del soroll digital. Ella farà que la teva comunicació enganxi. 

Després d’una trajectòria corporativa focalitzada en l’àmbit de la comunicació i la innovació, -en l’última dècada- Gemma ha ajudat a centenars d’ànimes emprenedores a elevar la seva marca personal i a expandir el seu negoci, encarnant la seva màxima expressió a través de la comunicació emocional i experiencial.

És autora del TOP Vendes en Amazon, Sé É.P.I.C.A. la guia per a construir la teva marca personal i encendre a la líder que hi ha en tu, per Ed. Zenith (Dic 2021) Planeta.

És speaker professional havent impartit conferències per a clients com Revlon, la Caixa, Zurich Segurs, Skoda, Indra, Montibello, Disseny HUB Barcelona i Creativemornings o formacions per a institucions o escoles de negocis com ESIC, la Universitat de Barcelona, Kuestiona, Diputació de Barcelona, Diputació de Tarragona, Diputació de Huelva.

Gemma impulsa a marques líders i institucions a expandir els seus negocis i impacte a través de la creació d’experiències -una power skill que ella anomena “experiencialidad”- i de la construcció de projectes que fomenten la comunitat i el lideratge circular. 

A més, ha estat la fundadora i creadora de la comunitat de dones emprenedores de parla hispana EXTRAORDINÀRIA, des de 2015 hem impulsat el creixement de milers d’emprenedores i ens hem posicionat creant les millors experiències formatives per a dones que creïn en un lideratge i emprenedoria conscient en femení i en comunitat. I és consultora en creació de comunitats en les empreses i el món social. 

Algunes fites que no es creu ni ella: Els seus cursos digitals han arribat a més de 10.000 persones. Ha rebut el premi Apple Podcast, al millor llançament de 2019, categoria empresa. Ha creat la primera app per a la dona emprenedora de parla hispana per a fomentar les sinergies, el creixement i consolidació de projectes d’emprenedoria en femení.

IRENE BENAVENT

ACTRIU | BALLARINA | AGITADORA CULTURAL

Formada en arts escèniques a l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia i en diferents escoles internacionals com  Harmonic de París o DNA de Nova York. Ha estat preparada per professionals com Marc Martínez, Pau Miró, Sandra Monclús, Josep Galindo, Pablo Ley, Ferran Madico, Alejandro Giles, Víctor Rodrigo, Anna Agustí, Alexandra Beller, Aixa Guerra, entre d’altres.

La seva trajectòria comença al món de la dansa, el teatre experimental, el teatre de carrer i com a corista a La Padrina.

Ha treballat en diferents companyies i produccions teatrals i audiovisuals com a ballarina i actriu: “No” Cia. Vincles; “Xafarderies” Grappa Teatre- Nominada a millor actriu principal al XIV Premi Nacional de Teatre Garnacha de La Rioja; “Llegenda d’Ambició i Mort” Kursaal de Manresa; “Roses de Gos” d’Iban Beltran, “La gran PAS” de Mònica Rincón -Premi Projecte Bartrina 2022, “La Roser” de Les Artistes Locals, entre d’altres.

Fundadora i membre de la companyia Les Artistes Locals– Premi Especial Miró Etiqueta Negre 2015. També és coreògrafa i creativa en diferents espectacles “Gamper’11” Camp Nou- FC Barcelona; “Flirt” Cia. Guillem Albà.  

És creadora, directora i intèrpret dels espectacles de dansa-teatre “Els Rentadors” i “Enyor”.

Té una llarga trajectòria en el món de la pedagogia de la dansa i del teatre.

QUÈ APRENDREM EN AQUESTA JORNADA?

Què tenen en comú les persones o projectes que ens marquen?

Quines habilitats hauria de treballar una persona èpica, aquella que vol deixar empremta des de la seva singularitat?

Gemma Fillol té la radical idea que en un món sorollós, accelerat i hiperconnectat el que et farà deixar una empremta genuïna, és estar connectada a tu.

Construir una marca personal i despertar un lideratge honest alineat amb qui ets és l’objectiu d’aquest mètode seqüencial É.P.I.C.A. -èxit i emoció, pilars, identitat, comunicació i acció-.

A través d’aquesta metodologia descobriràs i dominar el llenguatge de la memorabilitat perquè la teva pròxima gran idea: impacti, import i inspiri.

Què treballarem en aquesta trobada?

  • Descobreix el mètode que fa a les persones memorables i a les idees catalitzadores.
  • Pren consciència del poder de la teva marca personal i de com evoluciona amb tu en els moments de llum -però sobretot en la foscor-.
  • Potència la teva diferenciació, a través de l’emoció.

Sigues ATREVIDA i UNEIX-TE a nosaltres en aquesta experiència única!

El 17 de març del 2024
a l’Avellana (Riudecols)